De nieuwe Flyer

with No Comments

De nieuwe Flyer van het Fototerras

Tijdens de Bossche Waterweek zijn er heel veel leuke dingen te doen op het terras!

 

Zoals..

Jos , buurman van Sluis 0,  maakt een hele bijzondere vissoep van eigen vangst uit de Zuid-Willemsvaart

Bottle Shop Den Bosch gaat speciaalbiertjes schenken. Ben jij een liefhebber? Dan mag je dit niet missen!

Rosa, van Yoga Rosa, gaat een yogales geven op het fototerras

We serveren de lekkerste hotdogs

Herman Lieven gaat SUP lessen verzorgen vanaf het terras

> speciale SUP aanbieding voor een tientje: een sup les + foto van jezelf tijdens het suppen + speciaalbiertje op het terras

Komt allen en neem je vrienden en vreindinnen mee!!

Flyer van het Fototerras Den Bosch. Opgemaakt door StudioSuir Fotografie Den Bosch

 

Fototerras tijdens Bosch Maritiem!! #BosscheWaterweek

with No Comments

Het Fototerras keert terug tijdens de Bossche Waterweek !! 

Via de stichting Bosschebrugwachtershuisjes (van Imke van Dillen) heeft de gemeente ‘s-Hertogenbosch  laten weten dat ze tijdens de Bossche Waterweek StudioSuir opnieuw willen uitnodigen op de Anthoniebrug van Sluis 0. Vanwege het succes van het Fototerras in de maand juni, willen ze ons graag terugzien tijdens het meerdaagse festival de Bossche Waterweek. En dat niet alleen, we krijgen zelfs een horecavergunning tijdens het evenement! Hoe gaaf is dat!

 

StudioSuir heeft weer beet!! Het fototerras keert terug!

(Vis gevangen door een bezoeker van het Fototerras)

De poster wordt geprint!! :-)

with No Comments

StudioSuir is een Fototerras begonnen op Sluis 0 in Den Bosch!

Dat moeten we natuurlijk bekend maken met een onwijs gave poster. Zie hier het superstoere ontwerp van onze poster (en zie je tussen de tekens door mijn big smile). Binnenkort bij jouw in de buuurt!!

Het Fototerras, hoe werkt het?

with No Comments

StudioSuir nodigt je uit op Fototerras Sluis 0! Geniet van een kopje thee en laat een echte portret- of familiefoto maken!

In dit supertoffe kunstproject werken we samen met de Stichting Brugwachtershuisjes. Ze hebben ons gevraagd een ludieke actie op te zetten om de buurt betrokken te houden bij de sluis en het water in de stad. Op het terras gaan we daarom op zoek naar een goed gesprek over het water en de sluis. De foto die we maken verschijnt op facebook.com/StudioSuir en de op website van Bosschebrugwachtershuisjes zie en lees je mijn ervaringen. Zo ontstaat er een persoonlijk document over de sluis, door de ogen van buurtbewoners en voorbijgangers. Jouw foto ontvang je natuurlijk ook per e-mail.

 

Maak gebruik van deze leuke kans om heerlijk te ontspannen aan het water. Het menu is eenvoudig: voor het symbolische bedrag van €5,- p.p. neem je plaats op het zomerterras en krijg je een drankje en een foto. Een familiefoto laten maken kan ook en kost € 15,-.

 

Het terras is geopend in juni op woe-don-vrij van 10:00 tot 16:00 uur en heeft wisselende uitloop in de avond en weekenden, hou daarvoor de rode boei met ‘OPEN’ in de gaten.

 

 

Tot snel op het Fototerras Sluis 0