StudioSuir nodigt je uit op Fototerras Sluis 0! Geniet van een kopje thee en laat een echte portret- of familiefoto maken!

In dit supertoffe kunstproject werken we samen met de Stichting Brugwachtershuisjes. Ze hebben ons gevraagd een ludieke actie op te zetten om de buurt betrokken te houden bij de sluis en het water in de stad. Op het terras gaan we daarom op zoek naar een goed gesprek over het water en de sluis. De foto die we maken verschijnt op deze pagina en op facebook.com/StudioSuir. Zo ontstaat er persoonlijk document over de sluis, door de ogen van buurtbewoners en voorbijgangers, gefotografeerd door mij. Jouw foto ontvang je natuurlijk ook per e-mail.

 

Maak gebruik van deze leuke kans om heerlijk te ontspannen aan het water. Het menu is eenvoudig: voor het symbolische bedrag van €5,- p.p. neem je plaats op het zomerterras en krijg je een drankje en een foto. Een familiefoto laten maken kan ook en kost € 15,-.

 

Het terras is geopend in juni op woe-don-vrij van 10:00 tot 16:00 uur en heeft wisselende uitloop in de avond en weekenden, hou daarvoor de rode boei met ‘OPEN’ in de gaten.

 

 

Tot snel op het Fototerras Sluis 0

 


Voor Yogalessen die worden gegeven op het terras werkt StudioSuir samen met Yoga met Sanne en